Nvidia anunta noile placi video RTX din seria 30

Nvidia anunta disponibilitatea placilor video RTX din seria 30. Noua generatie de placi video se vor regasi in toate laptop-urile de gaming echipate cu proceesoare Intel din generatia a 11-a si seria H.

       „Cel mai recent val de laptopuri oferă oportunitatea perfectă de a face un upgrade, în special pentru gameri și creatori de conținut cu laptopuri mai vechi care vor să experimenteze magia RTX,” a spus Mark Aevermann, director of product management pentru laptopuri la NVIDIA. „Acum sunt de 5 ori mai multe laptopuri de gaming cu RTX seria 30, mai subțiri de 18mm prin comparație cu generația precedentă de sisteme RTX, dar care oferă și performanță incredibilă cu design-uri subțiri și portabile.”.

Noile laptopuri cu GeForce RTX3050 si 3050 Ti vor fi disponibile din aceasta vara, iar cele echipate cu GeForce RTX 3080, 3070 și 3060 sunt deja disponibile, de la producători precum: Asus, Acer, Alienware, HP, Dell, Gigabyte, Lenovo, Razer si MSI. Aceste placi video sunt de 2 ori mai puternice decat generatia anterioara, acestea folosind si tehnologia proprietara Nvidia DLSS, nuclee Tensor

La pretul de 799 dolari putem avea un laptop care ruleaza jocuri precum Minecraft RTX sau Call of Duty: Black Ops Cold War, in Full HD/ 60 fps.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments