Lume, lume, Google I/O va avea loc pe 10 Mai!

Eveniment Google

Google a anunțat că ediția acestui an a conferinței I/O va avea loc pe data de 10 mai. Evenimentul va avea loc, cu un numar limitat de invitati, la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, dar va putea fi urmarit live pe internet, astfel ca  prezentările și demonstrațiile fiind disponibile si în mediul online.

Unul dintre punctele cheie ale conferintei ar putea fi tehnologia AI, respectiv, o noua incercare de a-l aduce pe Bard, chatbot-ul companiei, in lumina reflectoarelor. Bard, solutia AI oferita de Google pentru a fi oponentul lui ChatGPT, a dat un “fail“, oferind un raspuns gresit, chiar in materialul de promovare, fapt ce a tras dupa sine si un mic declin al actiunilor Alphabet la bursa in ziua respectiva.

Tot in cadrul evenimentului I/O 2023 ,  pare ca vor fi facute public primele detalii despre noul model de telefon Pixel 7a, dar și despre tableta Pixel Fold.

Android 14 Developer Preview  ar putea fi un alt subiect din agenda de zi, aceasta fiind deja disponibilă dezvoltatorilor pentru testare.

Compania Google ar urma să lanseze anul acesta peste 20 de produse de AI, așa că se anunță un eveniment interesant cu multe noutăți în domeniul tehnologiei virtuale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments