AMD lanseaza Ryzen 4000 cu grafica integrata.

AMD-Ryzen 4000 G Series APUs

Noile procesoare AMD Ryzen 4000 G-Series, realizate in procesul de 7nm, folosind arhitectura Zen 2, avand acelasi socket AM4.

AMD este o companie dedicată împingerii limitelor puterii de procesare și a performanței grafice pentru a oferi experiențe PC deosebite tuturor clienților, de la utilizatorii convenționali de PC-uri, la gameri, streameri și utilizatori enterprise”, a relatat Saeid Moshkelani, Vicepreședinte Senior și Manager General, Client Buisness Unit, AMD.

AMD face un salt important pe piata procesoare, oferind solutii pentru segmentul consumer, gamming, streaming, cat si creatorilor de continut.

AMD Ryzen 4000

Pentru segmentul business AMD ofera  versiunile PRO, procesoare cu  performante mai mari si functii noi de securitate si avand straturi multiple de protectie.

procesoare amd

 

Procesoarele desktop din seria Ryzen 4000 G se vor regasii  pe sistemele partenerilor OEM: Lenovo și HP, începând cu toamna anului curent. Procesoarele desktop Ryzen PRO 4000 Series vor fi disponibile de pe data de 21 iulie și vor echipa sistemele partenerilor OEM începând cu această toamnă. Procesoarele desktop din Seria Ryzen 4000, Seria Athlon 3000 G, Seria Ryzen PRO 4000 și Athlon PRO 3000 sunt disponibile exclusiv prin intermediul partenerilor SI și OEM.

noutati din electronica si IT

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments