Bing si Opera integreaza ChatGPT

OpeeAI

La scurt timp dupa ce Edge si Chrome au anuntat modificari bazate pe AI, browser-ul Opera va integra ChatGPT, mizand pe inteligenta artificiala pentru rezumatele paginilor si articolelor.

Jan Standel, vicepresedinte de marketing si comunicare la Opera, a spus ca functia va fi disponibila in foarte scurt timp. Implementarea va incepe cu functia Shorten, care la randul ei va integra ChatGPT, pentru a crea rezumate la articole si pagini. Odata ce functia va fi oficial integrata,  va aparea o iconita in bara de cautare.

 

Browser-ul Opera integreaza ChatGPT

 

La fel ca Chrome si Opera, motorul de cautare Bing colaboreaza cu OpenAI pentru a integra de acum celebrul ChatGPT.

Astfel ca, atunci cand vei cauta ceva pe Bing, nu vei mai primi rezultatele standard, ci raspunsurile punctuale generate de un AI in legatura cu ceea ce ai cautat. Momentan poti sa vezi si raspunsurile clasice, incat sa poti face o comparatie a variantelor oferite de browser. Prin urmare, functia fiind deja integrata, se poate incerca Bing cu ChatGPT, dar cu anumite limitari.

Este de mentionat faptul ca exista o lista de asteptare, nu puteti avea acces pe loc la noua functie, dar au prioritate cei care au un cont Microsoft si folosesc un PC si aplicatia Bing.

Bing foloseste acum ChatGPT

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments