Mercedes a lansat o trotineta electrica

mercedes-eScooter

Mercedes a lansat o trotineta electrica, dar nu este chiar o noutate. Mercedes eScooter, dupa cum se numeste “noul vehicul electric” a celor de la Mercedes, a fost prezentat inca din 2019, doar ca atunci nu era disponibil spre comercializare.

Trotineta este realizata in parteneriat cu firma Micro Mobility Systems AG. Disponibila doar in culoarea neagra si la un pret de “doar” 1072 euro, producatorii ne “promit” aprox. 5000 km fara a avea nevoie de service.

Mercedes a lansat o trotineta electrica

Dar ce primim in schimbul a 1072 euro? Sa vedem:
Un vehicul electric cu o greutate de 13.5 kg, dimensiuni 105 x 52 x 108,5 cm. lumini fata – spate, suport pentru numar de inmatriculare, ghidon telescopic reglabil pe inalțime, un motor de 500 de watti ( brushless), suspensie pe ambele roti, frana spate cu tambur, autonomie de aproximativ 25 km.

Printre dotari, mai enumaram ecranul digital si o aplicatie dedicata pentru smartphone.

2 thoughts on “Mercedes a lansat o trotineta electrica

  1. Ma asteptam la mai mult… Parca nu este nimic notabil la trotineta asta, iar pretul e dezarmant. De ce as alege ” o Mercedes ” in detrimentul lui Xiaomi, Ninebot ? si design-ul pare superior la cele 2 brand-uri chinezesti.

    1. Da, din specificatii si poze pare o trotineta destul de comuna, nici pe mine nu m-a impresionat nimic la ea.Astept sa o vad in realitate, sper sa – mi schimb parerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.