Noutati din IT.

Motorola lanseaza Razr 2

Motorola Razr

Motorola lanseaza Razr 2 ?

Motorola lanseaza Razr 2

Motorola revitalizeaza modelul Razr ? Se pare ca noul terminal pliabil, Razr, a celor de la Motorola, lansat in 2020, nu a starnit la fel de mult interes, precum spera producatorul. In mod cert nu a avut succesul scontat. Însă acum există zvonuri potrivit cărora un nou model de smartphone ar putea fi lansat înainte de finalul anului.

Viitorul Razr ar putea avea un procesor Snapdragon 765, o îmbunătățire majoră comparativ cu Snapdragon 710, chip-ul care a echipat prima versiune din 2020. „Razr 2” ar urma să aibă 8GB ram, 256GB spațiu de stocare, o baterie cu capacitatea de 2.845 mAh, cam mica avand in vedere ca noul telefon va avea suport 5G,  un senzor de 48MP la camera spate, o cameră frontala de 20MP și ar urma să ruleze Android 10.

Detaliile tehnice au fost publicate într-un raport XDA Developers, care citează o sursă apropiată companiei, așadar e firesc ca ele să fie tratate ca zvonuri.

Data de lansare rămâne și ea neconfirmată, însă unele indicii asupra perioadei au fost oferite pe 19 mai, atunci când Managerul General Lenovo Africa de Sud a sugerat că o a doua iterație ar putea veni în luna septembrie.

Daca stirea e “fake or fact”, urmeaza sa vedem la sfarsitul anului.

noutati din electronica si IT

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
룰렛
10 months ago

Best view i have ever seen !

error: Content is protected !!
1
0
Review-ul tau conteaza !x
()
x
Atelierul de electronica