Snapdragon 865 Plus, un plus de putere.

snapdragon 865 plus

Snapdragon 865 Plus, un plus de putere.

Snapdragon 865 Plus, este un nume din ce in ce mai des vehiculat, Lansarea pare sa aiba loc in viitorul destul de apropiat, implicit auzim de tot felul de teste vis a vis de acest procesor. Probabil cel mai elocvent test de pana acum a fost realizat in AnTuTu, iar rezultatele sunt extraordinare. Testul a fost rulat de pe telefonul de gaming Lenovo Legion, iar valorile sunt uimitoare.

Snapdragon 865 Plus

Dupa cum se poate observa pe rezultatul testului, terminalul mobil Lenovo Legion, cu Snapdragon 865 Plus, 16GB RAM LPDDR5 si 512GB de stocare, obtine 648.871 puncte in AnTuTu. Pe langa rezultatul impresionant, softul de testare a dezvaluit si configuratia procesorului. Snapdragon 865 ruleaza pe nucleul Kryo 585 Prime la 2.84Ghz. Iar in versiunea Plus, acesta este tactat la 3.09GHz.

Din nefericire, nu avem informatii detaliate despre placa video din Snapdragon 865 Plus. Pana la anuntul oficial cu privire la noul procesor, nu ne ramane decat sa dam crezare zvonurilor, conform carora Adreno 650 din Snapdragon 865 Plus ar avea frecventele marite. In acest caz au sens rezultatele din teste, avand in vedere si rata de refresh a display-ului de pe Lenovo Legion, de 144Hz.

Nu mai ramane decat sa asteptam anuntul oficial din partea celor de la Qualcomm. Acesta ar trebui sa vina curand, mai ales ca ROG Phone 3 , noul terminal mobil a celor de la Asus, va utiliza tot Snapdragon 865 Plus.

noutati din electronica si IT

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments