Adata anunta module de memorie DDR5 cu viteze de până la 8400MT/s

ADATA colaboreaza cu MSI si Gigabyte, doi producatori de top de placi de baza, pentru a se asigura ca noile platforme vor fi pe deplin compatibile cu noile module DDR5. Astfel ca ADATA, pare sa pregateasca o lansare a primelor modele accesibile in urmatorul an.

“În calitate de parteneri strategici pe termen lung, Gigabyte și ADATA s-au angajat să testeze produsele DRAM pentru a asigura performanțe excepționale de overclocking pe cele mai noi platforme Intel", a declarat un reprezentant al Gigabyte. „Cu noua generație DDR5, angajamentul nostru nu este diferit și continuăm să verificăm sinergia produselor noastre pentru a oferi funcționare și fiabilitate fără compromis.”

Memoriile DDR5 de la ADATA vor oferi viteze de pana la 8400 MT/s si vor insuma capacitati de pana la 64 GB. Noile module vor veni cu funcționalitate ECC (Error-Correcting Code), pentru o precizie si o fiabilitate sporita, dar si cu capabilitati de gestionare a energiei, pentru un randament energetic cat mai bun.Adata anunta module de memorie DDR5 cu viteze de până la 8400MTs

“The future of DRAM is here in the form of the Adata DDR5 DRAM module. Compared to its predecessors, this module will provide a significant speed boost, higher capacities, and reduced power consumption and increased bandwidth per CPU cores. The new DDR5 module will offer up to four times higher capacities, reduced power consumption to 1.1V, and speeds of up to 8400MT/s,” comunicat ADATA.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments