Samsung a lansat Galaxy M12

Galaxy M12 va fi disponibil de la sfarsitul acestei luni si se adreseaza tinerilor utilizatori. Noul terminal, din seria Galaxy M, se dovedeste a fi un telefon accesibil, cu specificatii foarte bune pentru pretul sau.

M12 are un ecran Inifity V la 90Hz, baterie de 5000 mAh, procesor Exynos 850, diagonala de 6.5 inch si camere foto de 48MP, 5MP ultra wide, macro de 2MP si senzor DoF. Ruleaza Android 11 si beneficiaza de incarcare rapida adaptiva la 15W.

Samsung Galaxy M12

De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a susține nevoile utilizatorilor de pretutindeni. Cea mai nouă completare a acestei serii, Galaxy M12, este concepută pentru a inspira viața tinerilor noștri utilizatori. Bateria mare de 5000 mAh dispune de o tehnologie de încărcare rapidă adaptivă pentru a oferi o durată de viață extinsă a bateriei. Galaxy M12 va stabili cu adevărat un etalon în această categorie de prețuri la nivel de experiențe puternice.”, a declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments