Windows 10 pune accent pe controlul de la distanță

Windows 10

Windows 10 urmează să primească un update important in urmatoarea perioadă, update ce va cuprinde  optimizari ale sistemului de securitate, cât si îmbunătățiri majore controlului de la distanță (home office).

” Versiunea 21H1 a lui Windows 10 va avea un set de caracteristici care vor îmbunătăți securitatea și accesul de la distanță. Aceste noutăți vor fi incluse în următorul update și se concentrează pe aspectele de bază pe care utilizatorii ni le-au cerut.”
John Cable, Windows Servicing and Delivery, Microsoft

Cele mai notabile îmbunătățiri pe care versiunea 21H1 le va aduce:

  • Suport pentru mai multe camere compatibile Windows Hello, acesta permite utilizatorilor să selecteze o cameră externă atunci când utilizează ecrane avansate cu camere integrate.
  • Îmbunătățiri/ optimizări la Windows Defender Application Guard, inclusiv optimizarea scenariului de deschidere a documentului.
  • Îmbunătățiri ale actualizării Serviciului de politici de grup (GPSVC) pentru Windows Management Instrumentation (WMI) si suport pentru controlul de la distanță.

Microsoft a si lansat o versiune beta 21H1 pentru membrii Windows Insider. In a 2-a jumătate a anului se anunță update-ul Sun Valley, acesta va aduce o schimbare majoră de aspect.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments