Prima bicicleta electrica marca Harley-Davidson

Serial 1 harley-davidson

Primul model de bicicleta electrica marca Harley-Davidson este impresionant și urmeaza a fi lansat sub denumirea de Serial 1. Numele, in sine, este o referință la Serial Number One, prima motocicleta Harley-Davidson construită în 1903.. Anvelopele albe, șaua si mânerele din piele, cat și cadrul elegant negru, sunt menite să aducă aminte de acel prim prototip. Divizia de biciclete electrice pare sa faca parte dintr-o noua companie numită Serial 1 Cycle.

Prima-bicicleta-electrica-marca-Harley-Davidson

Harley-Davidson nu a oferit niciun detaliu tehnic, ceea ce stim este faptul ca Serial 1 va fi lansata in martie 2021, așa că exista doar speculati referitoare la putere, dimensiunea bateriei, autonomie și preț. Pe baza fotografiilor, Serial 1 pare să aibă un motor cu acționare centrală, un sistem de transmisie cu curea, posibil un sistem Gates Carbon ( despre care se știe că este foarte fiabil ).

Și alți producători auto intră pe acest segment. BMW produce biciclete și motociclete electrice, Audi are biciclete electrice pentru escaladări montane, Mercedes-Benz a lansat trotinete electrice.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments