Windows 10 renunta la Control Panel

Windows 10

Dupa cum bine pot observa utilizatorii, Windows 10 incepe sa renunte la unele meniuri, se pare ca cei de la Microsoft vor sa elimine cam tot ceea ce are legatura cu versiunile mai vechi. Incepand cu eliminarea programului Flash, utilizatorii celei mai recente versiuni de Windows 10 nu mai pot accesa nici meniul “Control Panel”, acestia fiind directionati catre meniul default al sistemului de operare, respectiv interfata “Settings”.

Windows 10 renunta la Control Panel

Desi unii utilizatori sustin ca interfata “Setings” este mult mai- “user frendly” decat batranul “Control Panel”, mie imi pare prea “incarcata” si neintuitiva. In ceea ce priveste accesul la “Control Panel”, utilizatorii afirma ca prin fisierele sistemului s-au gasit instructiuni de tipul “Hide_System_Control_Panel”. Se pare ca nici aplicatiile third-party care te redirectionau catre Control Panel nu mai ajuta

Acelasi lucru se intampla si cu „Programs and Features” in build-urile preview pentru Windows 10. Acestea redirectioneaza catre „Apps & Features” din “Settings”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments